icon

Comandă cele mai bune Toppinguri și creme de Ciocolată pentru afacerea ta.

Bucură-te de o explozie de arome cu concentratele noastre premium și toppingurile delicioase! Suntem o echipă dedicată pasionaților de dulce, oferindu-le cele mai autentice și savuroase produse. Fie că vrei să îmbunătățești gogoșile, clătitele sau ice coffee-ul, concentrația noastră este pe excelență și satisfacție. Descoperă gustul inconfundabil și savurează fiecare moment dulce alături de noi

+40 763 695 922

Cod Postal 217036 Balanesti, Romania

Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII

Acest site (denumit generic SITE) este proprietatatea TIOPRODEVIC SRL, cu sediul social in Sat Voitestii din Vale, Comuna Balanesti, Nr.12, avand numar de ordine in Registrul Comertului J18/1049/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41516425.

Vanzator – S.C.TIOPRODEVIC SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Sat Voitestii din Vale, Comuna Balanesti, Nr.12, avand numar de ordine in Registul Comertului J18/1049/2019, cod unic de inregistrare fiscala 41516425

Cumparator – persoana juridica  care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.
Client – persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre TIOPRODEVIC SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre TIOPRODEVIC SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.
Utilizator – orice persoana juridica inregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, etc.).
Site – domeniul www.gogosele.ro
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona produse de pe site.
Bunuri  – orice produs mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.
Continut :

– informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta

– informatii legate de bunurile furnizate  de vanzator intr-o anumita perioada

– date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul  respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui utilizator/client/cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma aprecierilor : slab, mediu, bun, foarte bun, excelent. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de utilizator/client/cumparator asupra unui produs sau serviciu.
Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti utilizatori/clienti/cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa utilizatorului/clientului/cumparatorului care a adresat o intrebare in site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un utilizator/client/cumparator unui alt utilizator/client/cumparator in cadrul unei discutii.
Document – prezentele Termeni si Conditii.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun Cumparatorului de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor si serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Politica de vanzare online

1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.
Pentru motive justificate SC TIOPRODEVIC SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC TIOPRODEVIC SRL. In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3. SC TIOPRODEVIC SRL  poate publica pe site informatii despre bunuri si/sau promotii intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
4.Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si/sau a serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Documente contractuale

1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
3. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza Contractului.

Dreptul de returnare 

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele, pe cheltuiala sa, in termen de 14 zile de la primirea comenzii atâta timp cât bunurile sunt sigilate în ambalajul original, nu au fost folosite sau deteriorate. Contravaloarea produselor se va achita dupa ce verificam produsul. In cazul produselor alimentare neconforme se completeaza formularul de retur si SC TIOPRODEVIC SRL va face retragerea acestora sau va oferi contravaloarea produselor.

Expedierea returului se va comunica telefonic si se va face numai dupa instiintarea noastra.

× Ai intrebari? Vorbeste cu noi! Disponibil de la 09:00 la 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday